Site Overlay

Палачинки с пилешко месо от рецептурника – Рецепта

Начин на приготвяне:

Обелете гъбите и нарежете на филийки, а лука на дребно. Загрейте тиган с мазнината.

Добавете гъбите и пържете до златисто. Сложете лука и изчакайте да омекне.

Добавете месото, доматите и подправките. Разбъркайте добре и след 5 минути изключете.

Готовите палачинки се пълнят с плънката и се завиват на руло.

Пълнените палачинки се подреждат се в тавичка за печене и се заливат със сместа от яйцата, брашното, прясното мляко и малко сол.

Палачинките с пилешко месо от рецептурника се пекат на 180 градуса и се сервират топли.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *