Site Overlay

Пангасиус с песто от пресен чесън – Рецепта

Начин на приготвяне:

Първо разтопете на бавен огън маслото, след което намажете с него голям лист домакинско фолио.

Сложете фолиото в тава и отгоре наредете пангасиуса. Намажете и рибата с половината от цялото количество масло. Посолете и внимателно запечатайте фолиото.

Сложете в загрята на 200 градуса фурна и печете около 10 минути. Междувременно наситнете пресния чесън и го смесете с горчицата и останалото масло.

Извадете рибата от фурната и внимателно отворете фолиото. Намажете рибните филета с приготвената смес и пак запечатайте.

Печете още 10-тина минути, извадете и оставете да се охлади леко. Извадете печената риба от фолиото и поднесете със свежа салата по избор.

Пангасиусът с песто от пресен чесън е много вкусен.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *