Site Overlay

Панирани бутчета с печени картофки – Рецепта

“Мечтана комбинация за основно – панирани бутчета с картофки “

Начин на приготвяне:

В купа се поставят яйцето, киселото мляко и солта. Разбъркват се.

Бутчетата се поставят в купата и се оставят да се овкусят 1 час.

Брашното се смесва с царевичния грис. Прибавят се прясно смлян черен пипер, чесън на прах и червеният пипер.

Бутчетата се изваждат от маринатата и леко се изтръскват. Панират се в брашнената смес и се нареждат в тава с хартия за печене.

Отгоре леко се поливат с малко олио.

Пекат се в предварително затоплена фурна на 170 градуса до зачервяване.

Панираните бутчета се поднасят с печени картофи и свежа салата.

Приятен апетит! Панираните бутчета с печени картофки са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *