Site Overlay

Панирани маслини с топено сирене – Рецепта

“Невероятно предястие за гости и близки под формата на панирани маслини, към които сме прибавили и топени сиренца – трябва да се опита”

Начин на приготвяне:

Махнете станиола на сиренцата.

Сложете маслината в средата. Покрийте с топеното сирене, като оформите топка, а тя остане в средата.

Оваляйте в царевично брашно и оставете в хладилника за половин час.

В купа разбийте яйцето. Извадете сиренцата от хладилника.

Потопете в яйцето, а след това оваляйте в начупения корнфлейкс.

Пържете в загрято олио от всички страни до златисто.

Извадете панираните маслини върху чиния с кухненска хартия.

Оставете леко да се охладят и сервирайте тапас панирани маслини с топено сирене.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *