Site Overlay

Панирани пилешки бутчета с гарнитура ориз – Рецепта

Начин на приготвяне:

Пилешкото се вари в тенджера под налягане 10 минути с пилешкия бульон.

След като е готово, се изцежда от бульона и се панира – яйце брашно – яйце галета. Запържва се панираните пилешки бутчета в тиган.

Оризът се запържва в тиган с маслото.

Добавят се вода 4 към 1.

Добавят се лук, нарязан на кубчета и пилешките бульони и щипка черен пипер.

Вари се около 20 минути.

След това се добавят зеленчуците и още една чаша вода. Оставя се на котлона за 10 минути.

Поднася се панираното пиле с ориз.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *