Site Overlay

Панирани пилешки дробчета на фурна – Рецепта

“Супер апетитно мезе от панирали пилешки дробчета – ароматът се усеща отдалече”

Начин на приготвяне:

За този лесен аламинут почистваме и измиваме дробчетата (внимавайте да не се накъсат), оставяме ги да се отцедят.

След това ги овкусяваме със соев сос и черен пипер и оставяме за около 30 минути.

В чиния си смесваме равни количества царевично и бяло брашно.

В тавата слагаме хартия за печене и я намазняваме.

Овалваме дробчетата в брашното и печем в предварително загрята фурна до златист цвят.

След това обръщаме дробчетата и печем от другата страна до готовност.

Поднасяме нашите панирани дробчета на фурна с резен лимон.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *