Site Overlay

Панирани пилешки пържоли на хапки за мезе – Рецепта

Начин на приготвяне:

За това лесно мезе измийте пилешките пържоли и ги нарежете на малки хапки.

Поръсете с сол и черен пипер. Разбъркайте добре.

Оставете за половин часа така.

В дълбока чиния сложете брашното, а в друга – яйцата, като ги разбъркате с тел.

Оваляйте хапките първо в брашно, а след това в яйцата.

Пържете панираните пържоли в загрята мазнина до златисто.

Извадете панираните пилешки пържоли на хапки за мезе върху кухненска хартия да се отцедят. Сервирайте топли.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *