Site Overlay

Панирани пилешки пържоли с ароматна панировка – Рецепта

“Ароматни, крехки и много апетитни пилешки пържоли – има опасност да ги хапнете, докато приготвите гарнитурата”

Начин на приготвяне:

Измийте пържолите и ги поръсете със сол и черен пипер от двете страни. Оставете така за половин час.

Сложете галетата в дълбока чиния и добавете всички сухи съставки.

Разбъркайте, докато се смесят. В друга чиния разбийте яйцето.

Потопете пържолите, първо, в яйце, а след това оваляйте от двете страни в галетата.

Изпържете панираните пържоли в тиган с мазнина на не много висока степен от двете страни.

Извадете върху кухненска хартия и оставете панираните пилешки пържоли с ароматна панировка леко да се охладят.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *