Site Overlay

Панирани пилешки пържоли с къри – Рецепта

“Добавете щипка пикантност към пилешките пържолки и ги поднесете с желаната гарнитура – всички у дома ще бъдат впечатлени”

Начин на приготвяне:

Измийте пилешките гърди и ги нарежете на пържоли.

Поръсете от двете страни със сол, черен пипер и къри. Оставете така за половин час.

В дълбока чиния сложете галетата, а в друга счупете яйцето.

Разбъркайте добре с вилица.

Потопете пържолите първо в яйце, а след това оваляйте в галета от двете страни.

Пържете в горещо олио до златисто. Извадете върху кухненска хартия и оставете леко да се охладят.

Сервирайте панираните пилешки пържоли с къри в подходяща чиния и с желаната от вас гарнитура.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *