Site Overlay

Панирани хапки от сирене и кашкавал – Рецепта

Начин на приготвяне:

Най-напред намачках сиренето в купа с помощта на вилица, кашкавала го настъргах и добавих яйцето, и разбърках добре.

След това взех с мокри ръце сместа и оформих солени топчета с големината на орех. И в последствие ги редих в подходящ съд, който го сложих в фризера за около 20 минути. Когато минаха 20 минути, ги извадих.

Потапях всяка топка в разбитото яйце, а после овалвах в панировката. След това в подходящ съд ги поставях и ги върнах отново в фризера, за още около 20 минути.

Накрая, когато изкарах панираните хапки от фризера, ги изпържих в добре сгорещеното олио за кратко.

Панирани хапки от сирене и кашкавал могат да са и вкусно бирено мезе.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *