Site Overlay

Панирано пиле с царевичен снакс и чипс – Рецепта

Начин на приготвяне:

В блендера смиламе снакса и чипса. Добавяме кърито, куркумата, червения пипер и черния пипер.

Нарязваме пилешкото на парчета и го посоляваме.

Разбиваме яйцата в купичка.

Загряваме олиото в дълбок тиган.

Топваме парчетата пилешко в разбитите яйца и след това ги овалваме в сухата панировка. Пускаме ги в горещото олио и пържим пилето от двете страни до златисто.

Изваждаме панираното пиле и го подреждаме в чиния.

Сервираме нашето панирано пилешко с царевичен снакс и чипс с гарнитура по желание.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *