Site Overlay

Паниран кашкавал в еър фрайър – Рецепта

Начин на приготвяне:

Лесна и бърза рецепта за паниран кашкавал в еър фрайър!

Нарязваме кашкавала на квадратчета с дебелина 2 см.

В купа си разбиваме яйцата, олиото и брашното и си добавяме солта.

Първо, го овалваме в галета, а след това потапяме кашкавала в панировката.

Включваме си уреда, изсипваме 1 лъжичка олио, оставяме да се загрее и тогава поставяме кашкавала.

Нагласяме уреда на 5 мин. на програма пържене и затваряме.

Готовия паниран кашкавал вадим и поднасяме с подходяща салата.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *