Site Overlay

Пареник с месо от буркан – Рецепта

Начин на приготвяне:

Поставяме картофите в тенджера, прибавяме сол и оставяме да се варят.

След като са готови ги намачкваме с около 800 милитра вода и добавяме към тях царевичното брашно.

Всичко това бъркаме докато сместа започне да се отделя от съда.

Вземаме си тавичка и изсипваме месото.

Поставяме във фурната и изчакваме да си пусне мазнинката и тогава добавяме яйцата.

Разбъркваме добре и тогава поставяме горещия качамак, като заливаме отгоре с разтопеното масло и червения пипер.

Накрая посипваме обилно със сиренето.

Пареникът с месо от буркан е готов.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *