Site Overlay

Пастет от дробчета и яйца – Рецепта

Начин на приготвяне:

Яйцата се сваряват хубаво, обелват се и се отделят белтъците от жълтъците.

Лукът се нарязва на едро и се задушава за около 10 мин в предварително сгорещеното масло с малко олио.

Към него след това се добавят и нарязаните на ситно скилидки чесън.

Дробчетата се почистват от жилите, нарязват се на дребни парчета и се прибавят към лука и чесъна. Пържат се 15-20 мин.

След това към тях се добавя соев сос и подправките: сол, черен пипер, мащерка, куркума, чубрица.

Разбърква се добре и се оставя да се охлади.

Дробчетата се смесват със сварените жълтъци и се пасират на домашен пастет до хомогенна смес.

Имате перфектен пастет от дробчета и яйца

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *