Site Overlay

Перфектните напукани сладки – Рецепта

Начин на приготвяне:

За тези класически шоколадови сладки се смесват сухите продукти – брашното, какаото, ванилията, бакпулвера.

Отделно се разбиват яйцата със захарта и олиото, след което се прибавят към сухите продукти.

Добре се разбиват с миксер, после се омесват на ръка да се получи гладко меко тесто.

Оставя се в хладилника за половин час.

После се правят топчета за нашите напукани сладки, които се овалват в пудра захар.

Поставят се в тава върху хартия за печене и перфектните напукани сладки се пекат в загрята фурна на 170 градуса за около 10 минути.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *