Site Overlay

Перфектното брауни за гости – Рецепта

Начин на приготвяне:

Първи бял брауни слой:

Сложете всички продукти за белия слой на вкусното брауни, освен шоколада, в купа и смесете много добре с шпатула или дървена лъжица. Трябва да получите гъсто тесто.

Добавете шоколадовите парченца и ги разпределете равномерно в сместа.

Изсипете тестото в квадратна тава с размери 20х20 см, покрита с хартия за печене, и заравнете. Оставете на страна, докато приготвяте кафявия брауни слой.

Втори кафяв брауни слой:

Стъпките са абсолютно същите, просто оставете 30 г от шоколада, за да подредите най-отгоре.

Изсипете шоколадовата смес върху бялата, заравнете и подредете парченцата шоколад.

Печете в предварително загрята на 170°С фурна за не повече от 27-28 минути, за да може центърът да остане мек и да не загубите влажния фъдж ефект.

Оставете перфектното брауни за гости да изстине напълно и съхранявайте в кутия или хладилник!

В хладилник ще седи една идея по-твърдо заради кокосовото масло, аз лично го предпочитам от хладилника!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *