Site Overlay

Печена тиква с мед и орехи в еър фрайър – Рецепта

Начин на приготвяне:

Тиквата почистваме от кората и семките и нарязваме на парчета според желания размер.

В еър фрайъра поставяме хартия за печене и подреждаме парчетата.

Върху всяха парче наръсваме по малко кафява захар.

Печем на 180 градуса за 30 минути, след това обръщаме парчетата и печем на 200 градуса за 10 минути.

Готовата печена тиква подреждаме в чиния, поръсваме с натрошените орехи и течен мед.

Печената тиква с мед и орехи в еър фрайър е любим десерт, който вече можем да приготвяме и в този уред.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *