Site Overlay

Печени агнешки котлети на фурна – Рецепта

Начин на приготвяне:

Начукайте чесъна в чашка. Добавете зехтина и виното.

Измийте агнешките котлети и ги подредете в тавичка за печене. Поръсете със сол и черен пипер.

Намажете с чесновата смес. Останалата част излейте вътре.

Поръсете с мащерката и розмарина. Затворете тавичката с алуминиево фолио плътно.

Печете агнешките пържоли на 180 градуса за около 1.5 часа.

Махнете фолиото и запечете до златисто.

Извадете, оставете леко да се охлади и сервирайте печени агнешки котлети на фурна.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *