Site Overlay

Печени бутчета със свежа панировка – Рецепта

Начин на приготвяне:

Пилешките бутчета се измиват и се оставят да се отцедят. Овалват се с брашно и се нареждат върху дъска. Взима се съда на блендера.

Авокадото се почиства и се слага в блендера. Лукът се почиства и измива. Магданозът се измива. Чесънът се почиства. Добавят се. Добавят се заквасената сметана и малко олио.

Добавят се слънчогледовите семки, сусама и галетата. Овкусява се със сол и черен пипер. Добавя се бирата. Сместа се блендира. Подготвя се намазнена тава.

Съдът на блендера е удобен за потапянето на бутчетата в панировката.

Фурната се загрява на 180°. Всяко бутче се панира с пасираната течна панировка. Нареждат се в тавата.

Пекат се около 30 минути. Насладете се на печените бутчета със свежа панировка.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *