Site Overlay

Печени картофи с пармезан – Рецепта

Начин на приготвяне:

Картофите обелваме и нарязваме на не-едри кубчета. Измиваме ги и ги поставяме в дълбока купа. Към тях добавяме сухите подправки, мазнината и настъргания на ситно пармезан.

Омесваме добре продуктите.

В тава си поставяме хартия за печене и сипваме картофите.

По желание може да добавите пресен или сух магданоз. С него печените картофи ще са чудни.

Печем картофите в предварително загрята фурна на 190 градуса за 40-45 минути.

Печени картофи с пармезан сервираме като гарнитура за пържоли.

Но също така те са и страхотно бирено мезе.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *