Site Overlay

Печени панирани пилешки бутчета – Рецепта

“Измислете страхотна гарнитура за тези печени пилешки бутчета, заслужават го”

Начин на приготвяне:

Измийте пилешките бутчета и внимателно отстранете кожата им, без да увреждате месото.

Пригответе си маринатата, като в дълбока купа смесите соевия сос, горчицата, кетчупа, меда, червения пипер, яйцата, сол и черен пипер на вкус, разбъркайте.

Поставете пилешките бутчета (без кожа) в купата при маринатата, разбъркайте и оставете да се мариноват за 30-40 минути. Смесете галета с 2-3 щипки червен пипер, панирайте бутчетата в тях, търкаляйки ги от всички страни.

Намажете дъното на тава с олио и подредете панираните бутчета в нея.

Поставете панираните пилешки бутчета в предварително нагрята на 190 градуса фурна и печете за 40-45 минути.

Сервирайте печените панирани пилешки бутчета горещи.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *