Site Overlay

Печени свински каренца в гъбен сос – Рецепта

Начин на приготвяне:

Нарежете свинското месо на свински котлети.

Овкусете го със сол.

Подредете го в тава за печене.

Добавете маслото, налейте бялото вино.

Запечете във фурна за около 30 минути на 200 градуса.

Добавете маринованите гъби от буркан, заедно с маринатата.

Печете още 7-8 минути.

Разбийте брашното на каша с малко вода.

Добавете равномерно го в тавата и леко разбъркайте.

Овкусете със зрънца бахар и черен пипер.

Допечете свинското до сгъстяване на соса.

Уникално вкусни, печени свински каренца в гъбен сос!

Идеална идея за вечеря.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *