Site Overlay

Печено свинско каре под фолио – Рецепта

Начин на приготвяне:

Почистете свинското от ципите (ако има такива), измийте и го подсушете старателно.

Пригответе марината за месото, като в дълбок съд смесите всички посочени продукти.

Добавете месото при маринатата и залейте от всички страни с помощта на лъжица. Оставете да престои така минимум 30 минути, а най-добре поне 2-3 часа.

От време на време завъртайте месото или пък го поливайте с лъжица.

След това запечатайте свинското в тиган от всички страни. Преместете в тава и залейте с чаша вода/бира. Печете месото до готовност.

По желание може да го печете под фолио първия час, след което да отвиете и да продължите още 10-20 минути.

Температурата на фурната за вкусното печено свинско е 180-200 градуса.

Печеното свинско каре под фолио е готово.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *