Site Overlay

Печено свинско коремче – Рецепта

“Много апетитно печено свинско коремче, което може да поднесе с любима гарнитура по избор”

Начин на приготвяне:

Свинското коремче овкусяваме хубаво със сол и черен пипер, може да се използва някоя готова подправка за месо.

В купа слагаме соев сос и поставяме месото. Овалваме го в соса няколко пъти, и поставяме в хладилника за едно денонощие.

Хубаво е 2-3 пъти през това време да се обърне коремчето.

След това в тава поставяме месото и сипваме около 1 ч.ч. бира. Покриваме тавата с фолио и печем в загрята на 150°C фурна за около 2 часа и половина.

След това махаме фолиото и запичаме още малко свинското печено.

Наздраве с това уникално печено свинско коремче.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *