Site Overlay

Печен пуешки бут за 3 часа (Мезе за бирата) – Рецепта

“Даваме време на бирата да се изстуди и приготвяме печения пуешки бут за 3 часа “

Начин на приготвяне:

Запечатваме пуешкия бут на тиган от всички страни.

В купа слагаме всички подправки заедно с меда и зехтина, разбъркваме много добре.

След като сме запечатали бута, го поставяме в тавичка за печене.

След това изсипваме вече готовата марина, натриваме от всички страни и печем под фолио за 3 часа до готовност в загрята фурна.

Имаме бавно печен пуешки бут, който е идеално мезе за вино или бира.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *