Site Overlay

Печурки с плънка – Рецепта

“Изкуство е да напълниш печурки с толкова вкусна плънка “

Начин на приготвяне:

1. Измийте и изчистете гъбите. Махнете им пънчетата.

2. Нарежете топеното сирене и салама на ситно. Напълнете гъбите с парченцата сирене и салам.

3. С помощта на кухненско ренде настържете кашкавала и моркова.

4. Отдоре ги поръсете с настъргания кашкавал и настъргания морков.

5. Поръсваме ги с малко сол и зехтин.

Подредени в голяма тава, печете гъбите на 180 градуса до готовност.

Поднасяме ги топли.

Бързо, лесно и уникално на вкус предястие.

Печурките с плънка са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *