Site Overlay

Пикантни свински хапки с пресни картофки – Рецепта

Начин на приготвяне:

Нарежете свинската плешка на хапки и овкусете с подправките и меда. Разбъркайте ги добре, аз го правя с ръце (така всяко късче месо поема от всички аромати). Оставете в хладилник за 30 мин.

Оваляйте хапките в брашно и ги изпържете в средно загрята мазнина.

Готовите хапки подредете върху кухненска хартия, за да отнемете излишната мазнина.

Почистете пресните картофки, нарежете ги и ги сложете в покрита с хартия за печене тава .Добавете скилидките чесън (цели), подправките и олиото и ги изпечете на 200 градуса за 35-40 мин.

Поднесете с резен лимон. Пикантните свински хапки с пресни картофки са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *