Site Overlay

Пикантно свинско с фурми и пюре с пащърнак – Рецепта

Начин на приготвяне:

Нарежете месото на късчета и го овкусете с подправките. Оставете в хладилник за ~ 30 мин.

Загрейте олиото и прехвърлете месото при него. Добавете сухите чушки и запържете за 4-5 мин (или до готовност на месото).

Прибавете фурмите, разбъркайте и добавете брашното. Започнете да добавяте на части водата при непрекъснато разбъркване.

Щом започне да се сгъстява, снемете от огъня.

За пюрето измийте, почистете, нарежете на едро и сварете картофите и пащърнака. Отцедете и намачкайте с преса.

Добавете маслото, млякото и сол на вкус към свинското задушено.

Разбъркайте пикантно свинско с фурми и пюре с пащърнак.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *