Site Overlay

Пилешка супа без фиде – Рецепта

Начин на приготвяне:

Сваряваме пилешките бутчета. Щом се охладят, обезкостяваме на малки късчета. Добавяме месото в дълбока тенджера, прибавяме нарязаните на кубчета моркови и картофи, почистения и измит ориз.

Наливаме бульона в, който сме варили бутчетата и доливаме вода. Овкусяваме със сол и слагаме да се вари супата от бутчета.

Щом пилешката чорба е готова, си правим застройка от жълтъка, киселото мляко, сока на половин лимон и брашното.

Разбиваме добре, взимаме 2-3 черпака от супата (без продуктите, само бульона) слагаме в застройката и разбъркваме.

След това на тънка струя добавяме в супата, като разбъркваме.

Поднасяме пилешката супа без фиде топла!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *