Site Overlay

Пилешки бутчета със спанак и куркума – Рецепта

Начин на приготвяне:

Сварете пилешкото в подсолена вода. Прецедете и заделете 500 мл от бульона.

Почистете спанака и го оставете в купа със студена вода за 15-на мин. Отцедете и залейте с пилешкия бульон. Оставете го за 2-3 мин. да омекне и добавете наситнения копър, малко сол и куркумата.

Разбийте яйцата с киселото мляко и ги добавете към спанака.

Подредете пилешкото в тава, а около него разпределете спаначената смес. Върху всяко бутче поставете по малко масло. Поръсете със сол и червен пипер.

Печете на 200 градуса за 35 мин.

Пилешките бутчета със спанак и куркума са готови.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *