Site Overlay

Пилешки дробчета на фурна под фолио – Рецепта

“Фолиото не може да спре аромата на пилешките дробчета, който се носи от фурната, но пък съдейства за техния разкошен вкус”

Начин на приготвяне:

Почистете дробчета, измийте ги под течаща вода и изцедете в гевгир.

Поставете ги в тавата за печене. Нарежда е маслото между тях.

Лука и гъбите обелете и нарежете на филийки. Подсолете ги и добавете в тавата. Ред е на чушката – също почистена и нарязана на ситно.

Подправете със сол и черен пипер на вкус.

Внимателно налейте бирата и покрийте тавата с фолио.

Печете дробчетата на фурна на 200 градуса около 40-45 мин.

След това намалете на 180 градуса и открийте фолиото, за да се запекат за десетина минути.

Пилешки дробчета на фурна под фолио поднесете поръсени с нарязан пресен магданоз.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *