Site Overlay

Пилешки дробчета на фурна с брашно – Рецепта

“Пилешки дробчета на фурна и малко зеленчуци за разкош”

Начин на приготвяне:

Дробчетата почистваме и измиваме. Оставяме ги в гевгир да се отцедят.

Лука обелваме и нарязваме на колелца. Чушките почистваме от дръжките и семките и нарязваме на лентички.

Сипваме всичко в тавата овкусяваме със сол и черен пипер.

Пилешките дробчета овалваме в царевично брашно и подреждаме в тавата.

Наливаме малко мазнина и бирата.

Печем в загрята фурна до запичане на дробчетата, след това ги обръщаме и запичаме и от другата страна.

Поднасяме пилешките дробчета на фурна с брашно топли.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *