Site Overlay

Пилешки дробчета с лук и гъби на фурна – Рецепта

“Наслаждаваме се на пилешките дробчета, докато са топли “

Начин на приготвяне:

Измиваме и почистваме дробчетата. Оставяме ги да се отцедят.

Нарязваме си лука и гъбите на лентички. Поставяме ги в тава, прибавяме черния пипер, солта и соевия сос и разбъркваме.

Дробчетата овалваме в брашно и прибавяме в тавата.

Прибавяме още малко соев сос, мазнина и разбъркваме отново.

Пъхаме тавата в нагрята фурна и печем до готовност, хубаво е 1-2 пъти да се разбъркат дробчетата на фурна по време на готвенето.

Поднасяме нашите пилешки дробчета с лук и гъби на фурна топли.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *