Site Overlay

Пилешки крилца с лимонов сос – Рецепта

Начин на приготвяне:

Измийте и подсушете пилешките крилца.

Смесете всички съставки за маринатата за месото и разбъркайте добре. Поставете подсушените крилца в дълбока купа, залейте ги с маринатата и разбъркайте.

Поставете купата в хладилник за 4 часа, като разбърквате от време на време, за да се мариноват от всички страни.

Извадете крилцата от маринатата и ги поставете в тава с капак.

Покрийте тавата с капака и я поставете в предварително загряна на 200 градуса фурна. Печените крилца ще са готови след около 40 минути.

Сочни, ароматни и много вкусни пилешки крилца с лимонов сос!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *