Site Overlay

Пилешки пържоли Капрезе – Рецепта

“Добър апетит с вкусните пилешки пържоли Капрезе “

Начин на приготвяне:

Пилешките пържоли от бут, може и филе се нарязват на малки порции, поръсваме със сол, черен пипер, риган и 2 с.л. олио.

Оставяме да се мариноват за кратко.

Домати се нарязват на кубчета или се рендосват на ренде. Приготвя се винегрет от балсамов оцет, мед и лъжица, две олио.

В тиган с 3 с.л. олио се запича пилешкото месо от двете страни, докато се зачерви.

Добавяме домати, нарязани скилидки чесън, оставя се да изври течността и се овкусява с винегрета и сол.

Върху всяко парче месо се поставя тънко резенче моцарела, затваря се с капак и оставяме на котлона, докато се разтопи.

Сервираме пържоли Капрезе с листа пресен босилек.

Добър апетит с новата версия за пилешки пържоли Капрезе!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *