Site Overlay

Пилешки пържоли по провансалски – Рецепта

“Пригответе си крехки и ароматни пилешки пържоли – както французите ги обичат!”

Начин на приготвяне:

Изчистваме месото от сухожилията и ципите. Сплескваме пилешките пържоли на по-тънки парчета и оформяме по краищата, за да не се накъсат.

Смесваме зехтина, счуканите скилидки чесън и смления розмарин. Разнасяме равномерно тази смес на всички пържоли.

Слагаме подготвените пържоли на загрятото барбекю. Печем на много силна температура за около 2 минути за всяка страна на пържолите. Ако не са се опекли добре, ги обръщаме за по още 2 -3 минути.

Пилешки пържоли по провансалски сервираме с френска салата.

А в духа на това меню може да поднесем за десерт и френска селска торта.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *