Site Overlay

Пилешки пържоли Сувлаки на скара – Рецепта

“Страхотни пилешки пържолки Сувлаки, горещо ги препоръчваме “

Начин на приготвяне:

Пилешките пържоли се измиват много добре, като кожата не се отделя.

Подправките за Сувлаки се разтваря в олиото.

Прибавя се бирата, ракията и соевия сос. Разбърква се много добре.

Пържолите се поставят в стъклен съд и се заливат с маринатата Сувлаки.

Оставя се в хладилник за 1 час.

За картофеното пюре:

Лукът се почиства, измива и нарязва на тънки полумесеци.

Слага се в дълбок тиган с незалепващо покритие и се запържва до златисто на ниска температура за 20 мин.

Медът се разбърква с ябълковия оцет и се прибавя в лука, след като се запържи.

Прибавя се черният пипер и сол. Разбърква се много добре за 10 Мин.

Картофените люспи се разбъркват с водата, която се затопля до завиране.

Прибавя се карамелизираният лук заедно с мазнината. Разбърква се много добре.

Пържолите се изваждат от маринатата и се пекат на скара, като първо се поставят от страната на кожата.

Сервират се пилешки пържоли Сувлаки на скара с картофено пюре с карамелизиран лук.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *