Site Overlay

Пилешки пържоли с ананас на фурна – Рецепта

Начин на приготвяне:

Измийте пилешките пържоли и поставете в тавичка за печене. Поръсете със сол от двете страни и поправките. Поставете отгоре парчета от ананаса.

Налейте сока от консервата и виното. Затворете плътно тавата с алуминиево фолио. Печете в студена фурна на 250 градуса за 15 минути. Намалете на 170 и оставете за 2 часа.

Махнете фолиото и увеличете градусите на 200 за около 10-15 минути. Извадете готовите апетитни пържоли, оставете леко да се охладят и сервирайте.

Пилешките пържоли с ананас на фурна са любими на цялото семейство!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *