Site Overlay

Пилешки пържоли с шунка и кашкавал – Рецепта

Начин на приготвяне:

Пържолите овкусяваме със сока от изцедения лимон, черния пипер, солта и червения пипер. Оставяме така да престоят около 1 час.

След това в тава си слагаме хартия за печене, подреждаме маринованите пържоли, покриваме ги с алуминиево фолио и печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 50 минути.

След това изваждаме тавата, подреждаме шунката и поръсваме с настъргания кашкавал.

Връщаме тавата във фурната и запичаме до готовност.

Пилешките пържоли с шунка и кашкавал са много вкусни.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *