Site Overlay

Пилешки сърца с лук и чушки – Рецепта

“Вкусно мезенце или основно, вие решавате като какво ще хапнете пилешките сърца с лук и чушки “

Начин на приготвяне:

Слагаме тиган на котлона и в него слагаме олиото и пилешките сърца.

Оставяме сърцата на умерен огън за около 20 минути.

След това, ако са отделили твърде много вода, я изхвърляме.

Към сърцата прибавяме лука, нарязан на полумесеци, и чушката, нарязана на ивички.

Овкусяваме със сол, къри, пипер и соев сос.

Готвим пилешките сърца още няколко минути, докато омекнат лукът и пиперът.

Сваляме от котлона и сервираме пилешките сърца с лук и чушки още горещи.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *