Site Overlay

Пилешки филенца с картофки и зелен фасул – Рецепта

Начин на приготвяне:

Нарежете филето на жулиени и го овкусете с изброените съставки. Разбъркайте и оставете в хладилник за 30 мин. След това запечете от двете страни в грил тиган.

Обелете и измийте картофите. Нарежете ги на кубченца.

Сгорещете олиото в което ще пържите картофките и пуснете за 1 мин. листенцата салвия, скилидките чесън (не ги белете) и кърито. Добавете картофите и изпържете. Извадете всичко и прехвърлете в купа.

Задушете фасула в маслото за 4-5 мин. Овкусете със сол и шарен пипер. След това добавете изпържените картофи, салвия и чесън и наситнения зелен лук. Разбъркайте и прибавете сметаната. Отново разбъркайте и снемете от огъня.

Поднесете пилешките филенца с вкусната гарнитура от ароматни пържени картофки и зелен фасул.

Пилешки филенца с картофки и зелен фасул са много вкусни

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *