Site Overlay

Пилешки хапки със сметанов сос – Рецепта

Начин на приготвяне:

Първо се приготвя пилешкото. Овкусява се с подправките и се остава за половин час. Печем на пържолите на грил до готовност.

След това се прави сос. Запържваме праза и гъбите и добавяме сметаната. След нея бирата и овкусяваме с чесън и малко черен пипер. Накрая когато сосът се сгъсти, добавяме топено сирене и кашкавал на вкус.

При сервиране месото се накъсва на пилешки хапки, настъргва се още кашкавал и се залива с горещия сос. Оставяме за 5 минути да се разтопи кашкавалът добре и да се овкуси месото.

Пилешки хапки със сметанов сос са уникално вкусни и ще подхождат много добре на чеснови пърленки.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *