Site Overlay

Пилешко със сос Песто, домат и моцарела – Рецепта

Начин на приготвяне:

Месото режем на средно големи парчета и овкусяваме със сол и черен пипер.

Настъргване чесън на ситното ренде или режем на много ситно.

Добавяме го при пилешкото, добавяме и супена лъжичка зехтин. Домата режем на филийки, както и моцарелата.

В тавичка подреждаме парченцата пилешко месо, мажем ги със сос Песто, а след това слагаме по резенче домат и моцарела най-отгоре.

Поръсваме с малко сол и пипер и капваме тук-там зехтин.

Печем пилето с песто във фурна на 190 градуса за около 20-тина минути.

Желая Ви добър апетит с това пилешко със сос Песто, домат и моцарела!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *