Site Overlay

Пилешко филе със зеленчуци на фурна – Рецепта

Начин на приготвяне:

Загрейте зехтина в тиган, добавете нарязаното пилешко филе и запържете от двете страни до златисто кафяво, оставете настрана в чиния.

Поставете филийки патладжан, нарязани картофи, моркови, нарязан зелен лук в тиган и запържете за кратко време.

Овкусете с подправки и сол. Сложете всички съставки и месото в тавичка и изсипете сухо вино в тигана, при необходимост добавете малко топла вода или бульон. Разбъркайте и печете в открита тава на 200 градуса до готовност.

Пилешко филе със зеленчуци на фурна сервираме още топло.

Месото допълва идеално печените зеленчуци. Става перфектен гювеч с пилешко.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *