Site Overlay

Пиле менди – Рецепта | Gotvach.bg

Начин на приготвяне:

Ориза сваряваме до готовност.

Пилешкото месо нарязваме на късчета и овкусяваме със сухите подправки, горчицата и соевия сос. Оставяме така за половин час.

След това си нагряваме мазнина и пържим месото до полуготовност.

Добавяме нарязаните на ситно гъби, кетчупа и доматеното пюре.

Готвим до готовност, накрая добавяме нарязания на ситно пресен босилек.

Яйцата си ги изпържваме.

В миния слагаме част от ориза, върху него добавяме част от пилето с гъби и в страни поставяме едното яйце.

Поднасяме пиле менди с чаша вино.

Бон Апети!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *