Site Overlay

Пиле по аржентински – Рецепта

“Темпераментно пилешко изкушение, която ще повдигне градусите на настроението на трапезата “

Начин на приготвяне:

Подмазнете подходяща тава за печене и сложете отгоре пилешките гърди, предварително овкусени със сол, черен пипер и малко къри.

Ако не се плашите от калории, може да ги запържите до лек загар от всички страни.

Нарежете лук на филийки и ги подредете върху месото.

Разпределете нарязаните гъби и отгоре още малко подправки.

И лука, и гъбите могат също да се запържат леко предварително – изборът е ваш.

Солта и черен пипер са на вкус. Най-отгоре разпределете плътно настърган кашкавал и майонезата.

Пъхнете пилето по арженстински да се пече за около 30-40 минути в умерено загряна фурна.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *