Site Overlay

Пиле по хайдушки – Рецепта

“Чудна рецепта за пиле по хайдушки – и за обяд става, и за вечеря става, когато и да му обърнете внимание, все ще ви е вкусно”

Начин на приготвяне:

Накълцайте лука, чесъна, моркова чушките на средно едри парчета.

Загрейте малко мазнина в тенджера и задушените в нея подготвените зеленчуци.

Щом омекнат, добавете гъбите. Добавете също и пилешкото месо (предварително разфасовано на порции).

Налейте една чаша вода (може и две чаши, така ще има чорбица за топене) и една чаша домати от консерва.

Подправете с изброените подправки и затворете с капак тенджерата с пилешката яхния.

Оставете пиле по хайдушки на слаб огън да се готви около 1:45-2 час.

Времето зависи от това кога ще е готово месото.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *