Site Overlay

Пиле със броколи, сметана и пресен лук – Рецепта

Начин на приготвяне:

Пилешкото месо режем на малки парченца.

Броколите режем на розички и варим за около 5 минути в подсолена вода.

Лука режем на колелца.

В тенджерка запържваме пилешкото месо в малко мазнина, добавяме сварените и отцедени броколи и разбъркваме.

След това добавяме и нарязания пресен лук и сметаната.

Овкусяваме със сол, черен пипер и индийско орехче.

Разбъркваме добре и готвим пилешката гозба за около 10-15 минути.

Сметаната, като се сгъсти, и пилето с броколи ни е готово.

Да ви е вкусно пилето със броколи, сметана и пресен лук!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *