Site Overlay

Пиле с картофи във вързопче – Рецепта

Начин на приготвяне:

Пилешкото месо се нарязва на дребни парчета и се полива с лимонов сок.

Към него се добавят нарязаните на кубчета картофи и лукът, нарязан на кръгчета.

Сместа се обърква със сметаната и синьото сирене и се подправя с подправките: сол, черен пипер и къри.

Върху тава се поставя готварска хартия.

Сместа се изсипва в нея и се прави вързопче, като се затваря хубаво с конец.

В тавата се сипва малко вода и пилето с картофи се пече в предварително загрята на 180°С фурна за около 1 час.

Добър апетит с това пиле с картофи във вързопче.

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *