Site Overlay

Пиле с къри и сметана – Рецепта

Начин на приготвяне:

Пилешките гърди се нарязват на малки късчета и се слагат в марината от малко сол, олио, соев сос и малко сок от бъз, трябва да престоят най-малко 30 мин.

В дълбок тиган се задушава лука, след него се добавя пилешкото месо и се запържва до златисто.

След като месото е почти готово, се добавят царевицата, киселите краставички, синьото сирене и малко след това се добавя сметаната, като се намаля котлонът и се оставя пилешката гозба да се посгъсти на тих огън.

Междувременно се сваряват картофите, които след това се мачкат и на тънка струя се добавя топлото мляко, краве масло на вкус и сол на вкус.

Приятен апетит с това пиле с къри и сметана!

Gotvach.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *